Header Image
Home / Docenten

Docenten

Tatia FeijeDe drama- en musicallessen worden verzorgd door Tatia Feye. Tatia heeft al ruim 10 jaar ervaring in het geven van drama en musicallessen. Tatia is verder verantwoordelijk voor de algehele regie en het schrijven/uitwerking van het totale script. Daarnaast is Tatia verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van La TalenTia. “Mijn passie is musical en toneelspelen”. “Ik vind het heerlijk om al spelenderwijs mijn passie te kunnen delen en samen met de leerlingen het beste in ze naar boven te halen en ze vooral zelfvertrouwen te geven.” Trots zijn op wie je bent en wat je allemaal al kan en nog kan leren. Leer jezelf te presenteren, natuurlijk op het podium, maar ook voor je schoolklas!

Docenten-Olaf-Website

De danslessen worden verzorgd door Olaf Otten. Olaf is afgestudeerd aan de Musical opleiding en volgde masterclasses bij Pia Douwes, Isabelle Beernaert en Henriëtte Tol. Olaf heeft tijdens en na zijn opleiding in diverse producties gespeeld waaronder: “Pietje Bell” en “Hairspray”. Buiten het theater was hij ook te zien in o.a. “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan danstechnieken, lenigheid en uitstraling. “Tijdens mijn lessen bij La TalenTia wil ik graag mijn passie voor theater en dans overbrengen op de leerlingen.”

Docenten-JeroenDe zanglessen worden verzorgt door Jeroen Voorhorst. Jeroen (1987) heeft in juli 2009 zijn opleiding Muziektheater aan het Conservatorium in Arnhem afgerond met de solovoorstelling “ In de hoofdrol.” Zijn hoofdvakken waren Zang en Acteren. Jeroen heeft zanglessen gevolgd bij onder andere; Harry van Berne, Hans Scholing, Jimmy Hutchinson en Anne-Marie Speed. In juni 2008 heeft Jeroen tijdens de Kunstnacht in Arnhem de Runner Up prijs behaald voor aanstormend talent, met een korte solovoorstelling met uitsluitend repertoire van Nederlandse bodem.

 

Docenten---ChristianneChrisianne Jansen ondersteunt Tatia bij de dramalessen, regie en het schrijven van het nieuwe script. Christianne gaat in 2016 haar opleiding Drama aan het Deltion College afronden en is als zangeres in haar band The Green Fourtune.

Top